Κυριακή

dream colours καφέ - γκρί χρώματα συνδυασμοί

Οι καφέ αποχρώσεις στη διακόσμηση είναι ίσως οι πιο διαδεδομένες και οι πιο ευκολόχρηστες.
Το καφέ χρώμα προέρχεται απο μια σειρά σύνθετων χρωμάτων και παράγεται από μείξη του πορτοκαλί,  κόκκινου ή κίτρινου με μαύρο ή γκρι. Η αγγλική λέξη Brown(καφέ),  προέρχεται από τη λέξη Brún που υποδηλώνει οτιδήποτε σκούρο ή όποια σκούρα απόχρωση χρώματος.
Υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις του καφέ χρώματος , καφέ-κόκκινες αποχρώσεις, καφέ-κίτρινες έως λαδί, καφέ σκούρες σοκολατένιες αποχρώσεις , υπάρχουν τα αμμώδη καφέ χρώματα, τα καφέ των φύλλων και των δέντρων, τα καφέ της πέτρας και των βράχων, τα καφέ χρώματα της γούνας των ζώων και του φτερώματος των πουλιών, τα καφέ της επιδερμίδας και των μαλλιών του ανθρώπου και ένα πλήθος διάφορων αποχρώσεων καφέ που συναντάμε στη ζωή.
Το καφέ χρώμα είναι ένα γήΐνο-ουδέτερο χρώμα που αντιπροσωπεύει την σταθερότητα, την απλότητα, την φιλικότητα και την αξιοπιστία γι αυτό χρησιμοποιείται συχνά σε σπίτια, σε εταιρικά γραφεία και επιχειρήσεις.
Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι καφέ αποχρώσεις κάνουν τον άνθρωπο να νοιώθει ζεστασιά, άνεση και ασφάλεια στο χώρο.

brown

dream colours-flower feather
dream colours-bronze leaf


dream colours-bronze old

dream colours-old lock
dream colours-foot step
dream colours-gold sea


dream colours-motion lights


dream colours-old basket


diakosmisi-anakainisi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου